Latvijas "SynotTip Virslīgas" komandai "Riga FC" pievienojies 28 gadus vecais Brazīlijas futbolists Felipe Brisola, vēsta kluba preses dienests.

2011. gadā Brisola spēlēja Brazīlijas augstākajā līgā ''Atletico GO'', bet viņam izkarot vietu pamatsastāvā neizdevās, bet 2014. gadā Brazīlijas B sērijas čempionātā viņš vienreiz izgāja pamatsastāvā.

Līdz 2016. gadam Brisola arī spēlēja citās Brazīlijas vienībās ''Anapolina'', ''CRAC'' un ''Itumbiara'', bet tad uzsāka savu karjeru Eiropā, pievienojoties vienai no spēcīgākajām Bulgārijas komandām ''Botev Plovdiv''. 2016./2017. gada sezonā Brisola Bulgārijas augstākajā līgā nospēlēja 24 spēles, no kurām 20 uzsāka pamatsastāvā un guva divus vārtus. ''Botev Plovdiv'' ieguva arī Bulgārijas kausa trofeju, šajā turnīrā Brisolam izceļoties vēl divas reizes.

2017./2018. gada sezonā Brisola bija viens no ''Botev Plovdiv'' līderiem – nospēlēta 31 spēles, 24 pamatsastāvā, pie tam komanda aizvadīja ļoti labu Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra posmu, tiekot līdz trešajai kārtai. ''Botev Plovdiv'' pārvarēja Albānijas ''Partizani'' un Izraēlas ''Beitar'' barjeras, bet apstājās pret Portugāles ''Maritimo''. Brisola pa vārtiem guva pret ''Partizani'' un ''Beitar'' komandām. Felipes pārstāvētā komanda izcīnīja arī Bulgārijas Superkausa trofeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!