"Manchester United", Minhenes "Bayern", "Porto" un "Juventus" futbola klubi trešdien sev nodrošināja pirmās vietas apakšgrupās UEFA Čempionu līgas priekšsacīkstēs.

Pirms pēdējās kārtas spēlēm E, F, G un H grupās jau bija zināmas komandas, kas ir iekļuvušas astotdaļfinālā, bet atlika noskaidrot pirmo vietu ieguvēji.

„Manchester United" spēlē ar „AaB Aalborg" negaidīti nokļuva zaudētājos, tomēr beigās izcīnīja neizšķirtu 2:2, līdz ar to nodrošinot pirmo vietu E grupā. Mača sākumā Karloss Tevess vadībā izvirzīja mančestriešus, bet Mihaels Jakobsens un Jeppe Kurts līdz puslaika beigām panāca 2:1 dāņu kluba labā. Neizšķirtu „Manchester United" nodrošināja Veina Rūnija gūtie vārti 52.minūtē.

Otrā šīs grupas spēlē Glāzgovas „Celtic", pateicoties Šona Melonija un Eidene Makgeidija pirmajā puslaikā gūtajiem vārtiem, ar 2:0 pieveica „Villarreal".

Tikmēr F grupā „Bayern" viesos ar 3:2 (3:0) uzvarēja „Olympique Lyonnais" un nodrošināja sev pirmo vietu grupā. Pirmajā puslaikā Miroslavs Kloze guva divus vārtus, bet Franks Riberī vēl vienus un „Bayern" izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrajā puslaikā Sidnijs Govū un Karims Benzema divus vārtus mājiniekiem atguva, tomēr „Bayern" nosargāja uzvaru.

Vēl vienā šīs grupas spēlē „Fiorentina", pateicoties Alberto Džilardino gūtajiem vārtiem otrajā puslaikā, Bukarestē ar 1:0 uzvarēja „Steaua".

G grupā „Porto" futbolistiem pirmo vietu nodrošināja uzvara savā laukumā ar 2:0 (1:0) pār „Arsenal". Vārtus Portugāles komandai guva Bruno Alvešs un Lisandru. Savukārt trešo vietu grupā ieņēma un tiesības spēlēt UEFA kausā sev nodrošināja Kijevas „Dinamo", kas pēdējā spēlē, pateicoties Romāna Jeremenko gūtajiem vārtiem, ar 1:0 uzvarēja „Fenerbahce".

H grupā „Juventus" negaidīti savā laukumā nespēja uzvarēt Baltkrievijas klubu BATE, nospēlējot neizšķirti 0:0, tomēr viens gūtais punkts palīdzēja Turīnas komandai izcīnīt pirmo vietu grupā.

Otrā šīs grupas spēlēs „Real Madrid" jaunā galvenā trenera Huandes Ramosa vadībā savā laukumā bez lielām problēmām tika galā ar Sanktpēterburgas „Zeņit". Madrides klubam divus vārtus guva Rauls, bet vienus - Arjens Robens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!