Smagā situācijā nonākušais Latvijas futbola klubs "Skonto" tuvākajās dienās saņems kārtējo sodu, jo pirmdien uz dublieru čempionātu spēli nedevās vienības tuvākās rezerves.

"Skonto" dublieriem pirmdien bija jādodas uz izbraukuma spēli pret "Spartaks" dublieriem, taču rīdzinieki nav ieradušies sacensību mājvietā Kaugur vidusskolas laukumā. To gan "Spartaks", gan spēles tiesneši uzzinājuši vien neilgi pirms paredzētā spēles sākuma pulksten 18:00.

Visticamāk, ka dublieru komanda saņem tehnisko zaudējumu, bet klubs saņems naudas sodu. Kā zināms, "Skonto" pirmā komanda nesen nedevās uz spēli pret "Liepājas" vienību, bet atkārtota spēles boikotēšana klubam draud ar izslēgšanu no Latvijas virslīgas čempionāta. Paredzams, ka dublieru nedošanās uz spēli neietekmēs šo situāciju un "Skonto" pagaidām netiks izslēgta no virslīgas.

Jau ziņots, ka pirmdien no "Skonto" prezidenta amata atkāpās Vladimirs Koļesņičenko. Neoficiāla informācija liecina, ka dublieri nav devušies uz spēli pēc jaunās vadības lēmuma, lai gan spēlētāji, gan treneri bija gatavi braukt uz Jūrmalu, taču nav atradusies nepieciešamā nauda.

"Skonto" šonedēļ ar autobusu bija plānojis doties uz Krieviju, lai aizvadītu pārbaudes spēli pret spēcīgo Maskavas CSKA, kurā spēlē bijušais Rīgas kluba pussargs Aleksandrs Cauņa. Tomēr, iespējams, ka "Skonto" nedosies arī uz šo spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!