Foto: F64

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" klubam "Skonto" pēc mača ar FK "Liepāju" piespriests 630 eiro liels naudas sods, bet komandas uzbrucējam Artūram Karašauskam mēnesi ilga diskvalifikācija, vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja.

Jau ziņots, ka "Skonto" savā laukumā aizvadītajā nedēļā ar 1:2 piekāpās "Liepājas" futbolistiem.

Naudas sods "Skonto" komandai piespriests par drošības darbinieku paviršu darbību (70 eiro), par līdzjutēju neatļautu uzvedību, necenzētu izteicienu lietošanu un priekšmetu mešanu uz laukuma (280 eiro), par pirotehnikas izmantošanu (140 eiro) un par pieciem vai vairāk disciplinārsodiem vienā spēlē (140 eiro).

Savukārt Karašausks mēnesi ilgo diskvalifikāciju nopelnījis par savu uzvedību mača izskaņā, kad viņš ļoti asi vērsās pie tiesneša Andra Treimaņa, par ko saņēma sarkano kartīti. Arī pēc tam futbolists bija ļoti neapmierināts, nespējot savaldīt savas emocijas. Futbolistam būs arī jāsamaksā 350 eiro liels naudas sods. Mēneša ilgās diskvalifikācijas laikā Karašauskam būs jāizlaiž spēles ar "Jelgavu" un "Mettu"/LU.

Tikmēr vienas spēles diskvalifikācija ir citam "Skonto" spēlētājam Ofosu Apijam, jo viņš mačā pret "Liepāju" nopelnīja divas dzeltenās kartītes, un Igoram Kozlovam, kurš sakrājis sezonas dzelteno kartīšu normu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!