Spānijas futbola čempionāta pirmās divīzijas spēlēs svētdien uzvaras guva visas trīs līdervienības – "Barcelona", "Real Madrid" un "Villarreal".

Katalonijas klubs viesos ar 3:1 (2:0) pieveica "Getafe", bet par mača zvaigzni kļuva "Barcelona" līderis Lionels Mesi. 23.minūtē pēc Davida Viljas piespēles Mesi guva vārtus, 34.minūtē argentīnietis palīdzēja jau Viljam vārtu gūšanā, bet 65.minūtē Mesi izkārtoja vārtu gūšanu jau Pedro Rodrigesam. "Getafe" vienīgos vārtus guva pēc Manu del Morala realizētās "pendeles".

Tikmēr "Barcelona" tuvākie sekotāji "Real Madrid" ar 2:0 (2:0) pieveica citu Madrides vienību "Atletico". Uzvaru "Real Madrid" nodrošināja jau mača sākumā, kad sešu minūšu laikā vārtus guva Rikardu Karvalju un Mesuts Ezils.

Savukārt trešajā vietā esošā "Villarreal" ar 4:1 (2:1) pārspēja Bilbao "Athletic". Mača sākumā Fernando Ljorente vadībā izvirzīja Bilbao klubu, taču pirmā puslaika izskaņā Nilmars un Santi Kasorla panāca jau 2:1 "Villarreal" labā. Vēl divus vārtus "Villarreal" guva mača izskaņā – precīzi bija Džuzepe Rosi un Džefersons Montero.

Pēc aizvadītām desmit spēļu kārtām "Barcelona" kontā ir 26 punkti, "Real Madrid" atpaliek par vienu punktu, bet "Villarreal" komandai ir 23 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!