Spānijas Karaļa kausa izcīņas spēlē ceturtdien laukumā samaņu zaudēja "Real Madrid" futbolists Ruvens de la Reds, kura stāvoklis jau ir uzlabojies un viņa dzīvībai briesmas nedraud.
Nepatīkamais gadījums Irunas stadionā notika Karaļa kausa izcīņas ceturtās kārtas pirmajā spēlē starp „Real Madrid" un trešās divīzijas klubu „Real Union". Karaliskais klubs mačā negaidīti zaudēja ar 2:3, bet 13.minūtē laukuma vidusdaļā skrienot de la Reds pēkšņi saļima uz laukuma. netālu no laukuma centra. Pie sportista uzreiz pieskrēja mediķi, ar kuru palīdzību de la Reds atguva samaņu.

23 gadus vecais futbolists tika nogādāts slimnīcā, kur pārbaudēs nekas dzīvībai bīstams netika konstatēts. Visticamāk, ka jau piektdien viņu izrakstīs no slimnīcas.

Kā norādīja Madrides kluba ārsts Karloss Djess, futbolists noģībis, visticamāk, no pārpūles. Pēc atgriešanās Madridē no Irunas futbolists izies rūpīgu pārbaudi, lai noskaidrotu, kas bija par iemeslu viņa noģībšanai.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā Spāniju nošokēja traģēdija - spēles laikā samaņu zaudēja un pēc trīs dienām slimnīcā nomira „Sevilla" un Spānijas izlases futbolists Antonio Puerta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!