Foto: Publicitātes foto
Aizvadītas pēdējās divas šī gada Latvijas telpu futbola čempionāta spēles, turklāt abas ar līdervienību - „Nikars” un „Raba” - piedalīšanos.

Pašreizējie čempioni FK „Nikars” maču pret RTU iesāka miegaini, piektajā minūtē pat nonākot zaudētājos 0:2. Septītajā minūtē „kiprietis” Aleksandrs Žukovs vienus vārtus atguva, bet vēl pēc trim minūtēm Emīls Muižnieks atjaunoja trīs vārtu pārsvaru – 3:1.

Šķiet, ka tieši šajā brīdī „Nikars” spēlētāji „pamodās”, vēl līdz pārtraukumam panākot neizšķirtu 3:3, bet otrā puslaika pirmajā pusē arī izvirzījās vadībā 5:3.

RTU gan vienus vārtus atguva, tomēr mača beigu daļu „Nikars” vīri aizvadīja pārliecinoši, izcīnot uzvaru ar rezultātu 7:4.

Nākamajā, gada pēdējā mačā FK „Nikars” tuvākie sekotāji „Raba” tikās ar „TSI Futsal Team”. Diemžēl nopietna cīņa izpalika – „Raba” jau 10. minūtē panāca divu vārtu pārsvaru 2:0, bet kopumā triumfēja ar rezultātu 7:1, identiski kā abu vienību pirmajā tikšanās reizē.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītām deviņām spēlēm līderi ir FK "Nikars", kuri uzvarējuši astoņos mačos, otrajā vietā ar septiņām uzvarām un vienu neizšķirtu ir "Raba", bet trešie ar sešām uzvarām un diviem neizšķirtiem ir FK "Jelgava-Monarch".

Jauno gadu čempionāta rezultatīvākā spēlētāja godā sagaidīs „Nikars” uzbrucējs Igors Dacko, kura rēķinā 11 panākumi. Par diviem mazāk viņa komandas biedram Ruslanam Seļezņovam, kā arī diviem „Raba” spēlētājiem – Dmitrijam Jakovļevam un Maksimam Seņam.

Šobrīd čempionātā iestājies garāks pārtraukums, nākamās spēles tiks aizvadītas vien 8.janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!