Aizvadītajā sezonā ar lielām grūtībām Spānijas "Primera Liga" vietu nosargājusī "Valencia" šosezon rāda pavisam citu sniegumu un nedēļas nogalē izcīnīja kārtējo uzvaru – šoreiz ar 4:0 (1:0) pār "Numancia".

Kārtējos divus vārtus savā šīs sezonas rēķinā ierakstīja Spānijas izlases uzbrucējs Davids Vilja, savukārt pa reizei precīzi bija arī Mata un Visente.

Minimālas uzvaras izcīnīja arī abi Spānijas superklubi - "Real Madrid" un "Barcelona". Madrides derbijā "Real" ar 2:1 (1:0) smagā spēlē pieveica "Atletico Madrid". Jau otrajā minūtē "Karalisko klubu" vadībā izvirzīja nīderlandiešu futbolists Rūds van Nistelrojs un tikai 89. minūtē Simau Sabrosa panāca izlīdzinājumu. Taču izšķirošais vārds tomēr piederēja "Real Madrid" futbolistiem, kad spēles kompensācijas laika piektajā minūtē vārtus guva Iguans.

Vieglas dienas nebija arī "Barcelona", kas ar minimālu 1:0 (0:0) viesos tika pieveikta "Athletic Bilbao". Uzvaras vārtus guva Samuels Eto'o.

Turnīra kopvērtējumā "Valencia" ir 19 punkti, pa diviem punktiem mazāk ir "Sevilla" un "Villareal", bet vēl par vienu mazāk - "Real Madrid" un "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!