Foto: F64
Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" papildinājusi savu sastāvu ar pieredzējušo uzbrucēju Ģirtu Karlsonu, kā arī pussargu Daniilu Ulimbaševu, informē klubs.

Abi futbolisti ar komandu jau aizvadījuši pirmo treniņu.

Pēdējā pieturvieta 33 gadus vecā Karlsona karjerā bija Baltkrievijas klubs Grodņas "Ņeman", bet iepriekš viņš spēlējis arī Indonēzijā, Azerbaidžānā, Nīderlandē, kā arī Latvijā.

"Esmu priecīgs turpināt savu karjeru "Ventspils" klubā. Ikviens zina, ka tā ir ambicioza komanda," izteicies Karlsons. "Darīšu visu iespējamo, lai "Ventspils" uzvarētu un iepriecinātu savus fanus."

Savas karjeras lielāko daļu Karlsons pavadījis nu jau vairs neeksistējošajā Latvijas komandā "Liepājas metalurgs", 219 mačos gūstot 107 vārtus.

Karlsons savulaik gana bieži spēlēja arī Latvijas izlasē, kuras rindās viņš paguva aizvadīt 49 spēles, gūstot deviņus vārtus, taču kopš 2011.gada viņš uz valstsvienību vairs nav saukts.

Savukārt 22 gadus vecais Ulimbaševs pēdējās divas sezonas spēlēja "Jūrmalas" komandas sastāvā, taču to šīs sezonas gaitā piemeklēja finansiālas problēmas, kā rezultātā vairāki futbolisti nolēma vienību atstāt. Ulimbaševs iepriekš spēlēja arī Latvijas U-21 valstsvienībā.

Jau vēstīts, ka "Ventspili" pirms tam pameta krievu uzbrucējs Vadims Jančuks, kurš bija viens no komandas līderiem.

"Ventspils" komanda jau jūlija vidū uzsāks dalību UEFA Čempionu līgas otrajā kvalifikācijas kārtā, kurā tiksies ar Zviedrijas spēcīgāko komandu "Malme".

Kā ziņots, pēc ilgstošas neveiksmju sērijas "Ventspils" komanda ar 41 punktu 19 spēlēs Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kopvērtējumā atkritusi uz otro pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!