Kā pirms daudzām futbola spēlēm, arī 6. septembrī pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles starp Latvijas un Čehijas izlasēm lielos spēlētājus laukumā "Skonto" stadionā izveda jaunā paaudze.

Latvijas Futbola federācija projekta "Futbola pavadoņi" ietvaros izveidojuši arī sižetu par šiem jaunajiem futbolistiem - no brīža, kad viņi uzzināja par iespēju nokļūt "Skonto" stadionā, līdz brīdim, kad viņi pie rokas laukumā izveda Latvijas un Čehijas valsts labākos futbolistus.

Futbolistu pavadoņi bija bērni no Brocēniem, Ikšķiles, Gulbenes, Rīgas, Sauriešiem, Pļaviņām, Priekuļiem, Limbažiem, Salacgrīvas, Ludzas, Madonas, Mārupes, Preiļiem, Saldus, Smiltenes, Valmieras, Viesītes, Viļāniem, Staiceles un Varakļāniem - Ralfs Pavlovs, Kristians Priedītis, Kārlis Zvirgzdiņš, Kristers Gabriels Bite, Toms Silirovs, Linards Lukss, Lauris Groševs, Viktors Šemeņevs, Zeidans Briedis, Toms Oliņš, Raivis Oliņš, Sandis Vašķevičs, Jāzeps Mālnieks, Marsels Zemturis, Gints Šņepsts, Aksels Radziņš, Tomass Rubņikovičs, Ralfs Streiba, Tomass Stumbiņš, Edgars Malinovskis, Elvis Tomsons un Dāvis Strods.

Atgādinām, ka šajā spēlē Latvijas izlase "pamodās" tikai otrajā puslaikā, un aizraujošā cīņā piedzīvoja zaudējumu cīņā ar spēcīgo Čehiju tikai ar 1:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!