Starp mums ir tādi cilvēki, kas par hokeju zina daudz vairāk nekā vienkāršie līdzjutēji. Tie ir erudīti, kuri var stundām ilgi citēt interesantus faktus no Latvijas un pasaules hokeja vēstures. Šādiem cilvēkiem, kā arī citiem censoņiem, kas vēlas iegūt papildus zināšanas par hokeju, domāta viktorīna ""Aldara" hokeja eksperts".
Konkurss notiek trīs kārtās, un katrā no tām lasītājiem tiek piedāvāts atbildēt uz pieciem konkursa jautājumiem. Trīs jautājumi katrā kārtā ir par pasaules hokeja čempionāta vēsturi, viens par Latvijas hokeja vēsturi, bet vienā nāksies prognozēt notikumus čempionātā.

Atbildot jānorāda vārds un e-pasta adrese. Pēc katras kārtas visu atbilžu iesūtītāju koordinātas tiks saglabātas un, noslēdzoties trešajai kārtai, visi, kas atbildējuši pareizi uz visu triju kārtu visiem jautājumiem (kopumā pareizi atbildējuši pareizi uz 15 jautājumiem), piedalīsies izlozē, kuras rezultātā tiks noteikti laimīgie balvu ieguvēji.

Viens izlozes veidā noteiktais laimīgais, kas balvā iegūs "Lielo Aldara hokeja fana komplektu", kurā ietilpst "Aldara krekls", somu, cepuri, īpašas hokeja fana kārtis, glāžu komplektu, kā arī "bang-bang" vālītes, kā arī saņems arī portāla "Delfi" speciālbalvu - dāvanu karti no "Baltic Beach Hotel" 100 latu vērtībā. Vēl desmit izlozes kārtībā noteikti dalībnieki balvā no "Aldara" saņems somu, glāzi un "bang bang" vālītes.

Visi konkursa uzvarētāji tiks nosaukti pēc čempionāta beigām.

Konkursa jautājumi:

$QuizAddress="oskars.morozovs@delfi.lv"; if (isSet($sent)) mail($QuizAddress, "hokejs2007-3: $A-$B-$C-$D-$E", "Sent by: $u34\n$u39"); if (isSet($sent)) echo ("

Paldies par piedalīšanos!
"); unSet($sent); ?>

?id=">

1. Kuras valsts izlase pirmajā Eiropas hokeja čempionātā ieņēma trešo vietu?

Kanādas
Vācijas
Beļģijas
Lielbritānijas

2. Kas bija trešais savulaik populārajā PSRS izlases uzbrucēju trijnekā Makarovs-Larionovs -…?

Fetisovs
Krutovs
Balderis
Kasatonovs

3. Ar kādu rezultātu ASV izlase 1980.gada Olimpiskajās spēlēs pārspēja PSRS valstsvienību?

4:3
3:2
2:1
1:0

4. Ar kādu rezultātu Latvijas izlase 1993.gada Pasaules čempionāta C grupā pārspēja Izraēlas valstsvienību?

15:0
44:0
32:0
22:0

5. Kāds ir "Aldara" reklāmas akcijas sauklis šim Pasaules čempionātam – "Hokejs bez alus ir …"?

orientēšanās sports
rendzju
futzāls
daiļslidošana

Lūdzu ierakstiet savu vārdu un e-pasta adresi

">

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!