Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Kolorādo "Avalanche" vārtsarga Semjona Varlamova bijusī draudzene Jevgēņija Vavriņuka atkal iesūdzējusi hokejistu tiesā, ziņo vietējie mediji.

Šoreiz Vavriņuka no Varlamova pieprasa vienu miljonu dolāru par fiziskajiem un morālajiem kaitējumiem, vēsta TMZ. Prasībā bijusī modele paziņojusi, ka Varlamovs pirmoreiz viņu piekāvis vēl 2012.gadā, kad bijis piedzēries. Tas atkārtojies vairākas reizes, taču katrreiz hokejists atvainojies, kad apskaidrojies. Tāpat Vavriņuka iesniegumā norāda, ka vairākas reizes kaimiņiem nācies saukt policiju, kamēr viņa nekad nav atļāvusies pacelt roku pret slaveno hokejistu.

Kā zināms, pirmoreiz Vavriņuka Varlamovu iesūdzēja tiesā 2013.gada 31.oktobrī, apsūdzot viņu vardarbībā. Taču vēlāk noskaidrojās, ka sieviete ir viltojusi pierādījumus un centusies nomelnot hokejistu, un 20.decembrī no Varlamova tika noņemtas visas apsūdzības.

Nupat vardarbības skandālā ierauts vēl viens krievu hokejists, kurš spēlē Amerikā - Losandželosas "Kings" aizsargs Vjačeslavs Voinovs, kurš arestēts par varmācību pret savu sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!