Latvijas hokeja izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais NHL klubs Filadelfijas "Flyers" piektdien ar 3:5 (2:1, 1:2, 0:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils", tādējādi sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1:1.

Par spīti izskanējušajām runām, ka Bārtulis laukumā varētu nedoties, latviešu hokejists tomēr gāja laukumā un pavadīja tajā teju 13 minūtes. Viņš neguva nedz rezultativitātes punktus, nedz nopelnīja soda minūtes, taču viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

"Flyers" labā pa reizei precīzi meta Ārons Ašams, Klods Žiro un Kriss Prondžers, toties "Devils" - Zaks Parizē, Kolins Vaits, Endijs Grīns, Daiņus Zubris un Iļja Kovaļčuks.

Neizšķirts rezultāts - 1:1 - rezultāts ir kļuvis arī Otavas "Senators" un Pitsburgas "Penguins" sērijā. Piektdien "pingvīni" uzvarēja ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0). Pitsburgas komandas labā pa reizei precīzi meta Sidnijs Krosbijs un Kriss Letangs, savukārt Otavas - Pīters Regins.

Tāds pats rezultāts sērijā - 1:1- fiksēts sērijā starp Detroitas "Red Wings" un Fīniksas "Coyotes". Piektdienas vakarā "sarkanie spārni" uzvarēja ar 7:4 (0:1, 3:2, 4:1), un trīs vārtus uzvarētāju labā guva zviedru uzbrucējs Henriks Zeterbergs. Pa divām reizēm izcēlās arī Valteri Filipula un Džastins Abdelkaders, bet vienus vārtus guva Pāvels Dacjuks. Fīniskas kluba labā vārtus guva Kīts Jandls, Vojteks Voļskis, Metjū Lombardi un Šeins Doens.

Ar uzvaru pār Čikāgas "Blackhawks" sēriju sākuši Našvilas "Predators" hokejisti. Viņi svinēja uzvaru ar 4:1 (0:0, 0:1, 4:0), turklāt visus vārtus guva pēdējā periodā. Čikāgas kluba labā vienīgos vārtus guva Patriks Keins, toties pretiniekiem divas reizes izcēlās Žans Pjērs Dimons, bet pa reizei Džareds Smitsons un Martins Erats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!