Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturto zaudējumu pēc kārtas otrdien piedzīvoja Kārļa Skrastiņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars", kas tādējādi vēl vairāk sarežģīja sev iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā.

"Stars", spēlējot bez savainotā Kārļa Skrastiņa, viesos pēcspēles "bullīšos" ar 1:2 zaudēja Fīniksas "Coyotes". Dalasas komandai tas bija ne tikai ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet arī sestais zaudējums pēdējās septiņās spēlēs.

Skrastiņš pēc 19.martā gūtās traumas izlaida jau trešo spēli pēc kārtas, lai gan sākotnēji bija domāts, ka latviešu aizsargam būs jāizlaiž viena spēle.

Par spēles galveno varoni kļuva "Coyotes" vārtsargs Iļja Brizgalovs, kurš atvairīja 44 metienus. Pamatlaikā abi vārti tika gūti otrajā periodā – 13.minūtē Deivids Šlemko vadībā izvirzīja "Coyotes", bet tad 18.minūtē Džeimijs Benns izlīdzināja rezultātu. Pēcspēles metienos "Coyotes" uzvarēja ar 2:1.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Stars" ar 87 punktiem kopā ar Kalgari "Flames" dala devīto vietu, bet astotajā vietā esošajiem Stenlija kausa īpašniekiem ir 90 punkti. "Stars" līdz sezonas beigām atlikušas septiņas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!