Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē svētdien Čikāgas "Blackhawks" vienība ar rezultātu 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) pārspēja Sanhosē "Sharks" komandu, triumfējot arī visā sērijā un iekļūstot līgas finālā.

Šajā mačā līdz otrās trešdaļas vidum "Sharks" izvirzījās vadībā ar 2:0. Līdz trešdaļas izskaņai rezultāts tika izlīdzināts, bet trešās trešdaļas 15.minūtē Džastins Bifuljēns vadībā jau izvirzīja Čikāgas klubu, kas spēles izskaņā arī raidīja ripu tukšos vārtos.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Blackhawks" triumfēja ar 4-0, iekļūstot pirmajā Stenlija kausa finālā kopš 1992.gada. Vienība līgas galveno balvu nav ieguvusi kopš 1961.gada.

Šajā mačā vēl pa vieniem vārtiem "Blackhawks" labā guva Brents Sībruks, Deivs Bolands un Kriss Verstīgs, bet "Sharks" vienībā pa reizei precīzi bija Logans Kutūrs un Patriks Marlo.

Bifuljēns pa vieniem vārtiem guva katrā no šīs sērijas spēlēm, bet kopā šī gada Stenlija kausā viņš jau izcēlies ar astoņiem precīziem metieniem.

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā pašlaik latvieša Oskars Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība uzvar Monreālas "Canadiens" klubu ar rezultātu 3-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!