Foto: DELFI
Latvijas hokeja klubs "Dinamo Juniors" svētdien cieta neveiksmi izšķirošajā Anglijā notikušās Kontinentālās kausa izcīņas otrās kārtas cīņā.

Sacensību trešajā kārtā "Dinamo Juniors" ar 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) piekāpās vietējai komandai Notingemas "Panthers".

Vienīgos vārtus Latvijas komandas labā guva Edgars Siksna, kuram rezultatīvas piespēles izpildīja Rūdolfs Maslovskis un Nikolajs Jeļisejevs.

Nākamajam posmam kvalificējās tikai "Panthers" komanda, kas triumfēja visos trijos mačos.

Kā ziņots, pirms tam pirmajās cīņās "Dinamo Juniors" piektdien ar rezultātu 8:3 pārspēja Nīderlandes vienību Hāgas XYS, bet dienu vēlāk ar 7:2 pārspēja Gasteisas "Bipolo Vitoria" no Spānijas

"Bipolo Vitoria" komanda turnīra startēja pēc tam, kad no dalības tajā vīzu problēmu dēļ atteicās Igaunijas čempioni Tallinas "Viking Sport".

Šajās sacensībās "Dinamo Juniors" komandas kodolu veidoja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) "Rīga" spēlētāji.

Trešajā posmā, kas tiks aizvadīts no 22. līdz 24.novembrim, "Panthers" cīnīsies vienā grupā ar "Asiago" (Itālija), Pavlodaras "Irtiš" (Kazahstāna) un Ņeftekamskas "Toros" (Krievija), ko pārstāv Latvijas uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickēvičs.

Vēlāk divas labākās trešā posma komandas iekļūs finālturnīrā, kas risināsies nākamgad no 10. līdz 12.janvārim. Vietu tajā sev jau garantējušas latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas "Donbass" vienība no Ukrainas un Francijas komanda Ruānas "Dragons".

Finālturnīrs trešo reizi vēsturē un otro gadu pēc kārtas notiks Ruānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!