Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajām divām spēlēm viesos pret Sanktpēterburgas SKA otrdien devās bez uzbrucēja Tailera Arnasona, bet sastāvā atgriezies ir aizsargs Guntis Galviņš, informē klubs.

"Dinamo" uz Sanktpēterburgu devās ar diviem vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 13 uzbrucējiem. Rīgā bez Arnasona palika arī Andris Džeriņš, Ronalds Cinks un Roberts Bukarts. Nekādas citas izmaiņas komandā, salīdzinot ar pēdējām regulārā čempionāta spēlēm, nav veiktas.

Pagaidām nav zināms, kas sargās "Dinamo" vārtus pirmajā spēlē pret SKA – pēdējās spēlēs "Dinamo" vārtos stāvēja Martins Pruseks, bet sezonas laikā pirmā vārtsarga lomu izpelnījies ir Edgars Masaļskis. Visticamāk, komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers šo jautājumu izlems tikai trešdien – spēles dienā – neilgi pirms mača sākuma.

Atgādinām, ka KHL regulārajā čempionātā "Dinamo" ieņēma 13.vietu un Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā tiksies ar Rietumu konferences spēcīgāko komandu Sanktpēterburgas SKA. "Dinamo" un SKA sērija līdz trīs uzvarām sāksies jau rīt, 10.martā, Sanktpēterburgā. Otrā spēle 11.martā arī notiks Sanktpēterburgā, bet trešā spēle 13.martā risināsies "Arēnā Rīga". Nepieciešamības gadījumā, ceturtā spēle 14.martā notiks "Arēnā Rīga", bet izšķirošā, septītā spēle 16.martā SKA laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!