Foto: AFP/Scanpix
Acs traumu pirmdien guva Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" aizsargs, komandas kapteinis Kriss Prondžers, tāpēc, iespējams, tuvākajā laikā uz NHL atkal tiks izsaukts Oskars Bārtulis.

"Flyers" pirmdien ar 4:2 uzvarēja Toronto "Maple Leafs", bet Filadelfijas kapteinis traumu guva jau pirmā perioda vidū. Prondžers centās traucēt izdarīt metienu "Maple Leafs" uzbrucējam Mihailam Grabovskim, taču pretinieka nūja pēc metiena trāpīja Prondžeram pa aci.

"Flyers" kapteinis uzreiz atstāja laukumu un devās uz ģērbtuvēm. Sākotnēji Prondžeram bija redzes traucējumi, tomēr vēlāk redze atgriezās normālā līmenī. Tuvākajās četrās dienās viņam regulāri būs jāapmeklē acu ārsts, bet treniņus hokejists nedrīkstēs apmeklēt. Paredzams, ka kopumā Porndžeram nāksies izlaist aptuveni 2-3 nedēļas.

Līdz ar to, iespējams, "Flyers" nāksies sastāvā iekļaut aizsargu no tuvākajām rezervēm, un kā viens no pirmajiem uz brīvo vietu ir Bārtulis. Kā zināms, Latvijas izlases aizsargs ilgi bija kandidāts uz "Flyers" septītā aizsarga vietu, taču sezonu Bārtulis uzsāka Amerikas hokeja līgā (AHL), "Flyers" fārmklubā "Adirondack Phantoms".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!