Zaudējumu arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla otrajā spēlē pirmdien piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība, kas izbraukumā ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Bostonas "Bruins".

Tomēr Bārtulis piekto maču pēc kārtas laukumā nedevās.

Šajā mačā "Flyers" labā vārtus guva Maiks Ričardss un Denijs Brīrs, bet "Bruins" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Džonijs Boičuks, Miroslavs Šatans un Milans Lučičs, kurš uzvaru nesošo ripu vārtos raidīja nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām.

Šī "Bruins" komandai savā laukumā bija septītā uzvara pēc kārtas.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Bruins" izvirzījās vadībā ar rezultātu 2-0. Nākamā spēle notiks trešdien Filadelfijā.

Tikmēr Rietumu konferences pusfināla sērijā pirmdien izlīdzinājumu panāca Čikāgas "Blackhawks", kas ar 4:2 (1:2, 0:0, 3:0) revanšējās Vankūveras "Canucks" komandai.

Uzvarētājiem vārtus guva Brents Sībruks, Patriks Šarps, Kriss Verstīgs un Patriks Keins. Savukārt "Canucks" rindās precīzus metienus izpildīja Meisons Reimonds un Mikāels Sāmuelsons.

Jāpiebilst, ka jau sestajā minūtē "Canucks" izvirzījās vadībā ar rezultātu 2:0, bet turpinājumā vārtus guva tikai "Blackhawks" hokejisti. Uzvaras vārtus Verstīgs guva pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, bet ceturto ripu Keins jau raidīja tukšos vārtos.

Sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 1-1. Nākamās divas spēles notiks Vankūverā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!