Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Mihaels Grabners, Bufalo "Sabres" uzbrucējs Drū Stafords un Fīniksas "Coyotes" vārtsargs Iļja Brizgalovs atzīti par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) zvaigznēm.

Ņujorkas "Islanders" austriešu uzbrucējs Mihaels Grabners ar astoņiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli kļuva par pagājušās nedēļas rezultatīvāko spēlētāju, palīdzot "Islanders" izcīnīt trīs uzvaras četrās spēlēs. Nedēļas pēdējā mačā pret Bufalo "Sabres" Grabners guva savu otro "hat-trick" NHL karjerā. Šosezon viņš guvis 24 vārtus un ar Sanhosē "Sharks" uzbrucēju Loganu Kutūru dala pirmo vietu rezultatīvāko debitantu sarakstā.

Bufalo "Sabres" uzbrucējs Drū Stafords aizvadītajā nedēļā guva divus "hat-trick", kopumā šosezon viņš četrās spēlēs guvis trīs vārtus.

Fīniksas "Coyotes" vārtsargs Iļja Brizgalovs nodrošināja savai komandai trīs uzvaras, ielaižot savus vārtos vidēji 1,29 ripas un vienu spēli aizvadot "sausā". Pēc aizvadītās nedēļas mačiem "Coyotes" Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpās uz sesto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!