Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Ar uzvaras vārtiem Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien atzīmējās Latvijas izcelsmes uzbrucējs Haralds Podziņš, palīdzot Orenburgas "Belije tigri" vienībai savā laukumā ar 4:3 (1:2, 1:0, 2:1) uzvarēt Kazaņas "Irbis" spēlētājus.

H.Podziņš uzvaras vārtus guva četras minūtes pirms pamatlaika beigām, tādejādi gūstot savus trešos vārtus šajā sezonā.

Latvijas izcelsmes hokejists šo dueli aizvadīja komandas otrajā uzbrucēju virknējumā.

H.Podziņš šīs sezonas deviņās spēlēs guvis trīs vārtus.

Tikmēr zaudējumu cietis Latvijas uzbrucēja Denisa Baškatova pārstāvētais Baltkrievijas klubs Minskas "Junostj", kas izbraukumā ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) piekāpās Čehijas vienībai Karlovi Vari "Energie".

Baškatovs, šo dueli aizvadot vienības otrajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitāti neizcēlās.

Pašlaik 21 gadu vecais Baškatovs, kurš MHL čempionātā arī spēlē otro sezonu, deviņos jaunās sezonas mačos izcēlies ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Ziemeļu-Rietumu divīzijas kopvērtējumā "Junostj" komanda ar 11spēlēs izcīnītiem 14 punktiem ir pēdējie - desmitie, turklāt šai komandai ir vienāds punktu skaits ar Latvijas klubu "Rīga", kas ieņem priekšpēdējo vietu. Tikmēr Pievolgas divīzijā "Belije tigri" ar 17 punktiem desmit mačos ir trešie.

MHL regulārajā čempionātā 39 klubi sadalīti divās konferencēs un četrās divīzijās. Katrs klubs aizvadīs pa četriem mačiem ar savas divīzijas komandām, kā arī pa divām cīņām ar otras savas konferences divīzijas vienībām. Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras divīzijas astoņas labākās komandas jeb 32 no 39 sacensību dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!