Foto: stock.xchng
NHL izslēgšanas spēļu jeb Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā latviešu hokejista pārstāvētais Losandželosas "Kings" spēlēs ar Vankūveras "Canucks", savukārt Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" ar Ņūdžersijas "Devils".

Paredzēts, ka Rietumu konferencē bez "Kings" un "Canucks" divcīņas notiks arī spēles starp konferences uzvarētāju Sanhosē "Sharks" un Kolorādo "Avalanche", Čikāgas "Black Hawks" un Našvilas "Predators", kā arī Fīniksas "Coyotes" un Detroitas "Red Wings".

Savukārt Austrumu konferencē bez "Flyers" un "Devils" spēlēm notiks arī NHL regulārā čempionāta uzvarētājas Vašingtonas "Capitals" un Monreālas "Canadiens", Bufalo "Sabres" un Bostonas "Bruins", kā arī pašreizējo Stenlija kausa īpašnieku Pitsburgas "Penguins" un Otavas "Senators" dicvcīņas.

Visas sērijas notiks līdz četrām uzvarām, un pirmās sāksies ceturtdien.

Par Stenlija kausu šogad spēlēs divi no trim NHL stabili spēlējošajiem Latvijas hokejistiem. Par trofeju cīņas neturpinās Kārlis Skrastiņš un viņa Dalasas "Stars", kā arī epizodiski Artūra Kuldas pārstāvētais Atlantas "Thrashers". Dažas spēles šosezon NHL klubā Otavas "Senators" aizvadījis arī Kaspars Daugaviņš, kuru gan tagad "senatoru" rindās vairs neiekļauj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!