Foto: LETA

Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu pirmajā Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa pusfināla spēlē.

"Barracuda" savā laukumā ar 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) piekāpās Grendrepidsas "Griffins". sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Jevpalovs šajā spēlē metienus pa vārtiem neveica, bet nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Par šī mača pirmo zvaigzni kļuva "Griffins" hokejists Bens Strīts, kurš guva viesu uzvaras vārtus, kā arī veica rezultatīvu piespēli trešo vārtu guvumā.

Deviņās izslēgšanas turnīra cīņās Jevpalovs pie rezultativitātes punktiem joprojām nav ticis.

Šīs sērijas nākamais mačs notiks jau svētdien Sanhosē. Tikmēr otrā Kaldera kausa pusfināla sērijā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" ar 0-1 atrodas iedzinējos ar 0-1.

Izslēgšanas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja regulārā čempionāta uzvarētāja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Pēc sezonas beigām viņš pievienojās Latvijas izlasei un piedalījās pasaules čempionātā, mačā ar ASV gūstot vārtus. Līdz pat pēdējais kārtai "Penguins" un "Barracuda" cīnījās par uzvaru AHL regulārajā čempionātā, noslēgumā panākumu izcīnot Vilksbāres/Skrentonas klubam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!