Foto: Itar-Tass/Scanpix
Uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē sestdien izcīnīja JLSS/"Zemgale" komanda, kas tai ļauj izvirzīties kopvērtējuma pirmajā pozīcijā.

JLSS/"Zemgale" izbraukumā saistošā cīņā ar 6:5 (2:0, 1:2, 3:3) uzvarēja "Rīga"/LSPA vienību, kurai tas bija trešais zaudējums trijās spēlēs.

Uzvaras vārtus divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām guva Ēriks Ozollapa, kurš guva arī savas komandas pirmos un piektos vārtus cīņā, tādējādi tiekot pie "hat-trick".

Vēl divus vārtus uzvarētājiem guva Raivis Kurnīgins.

Citā sestdienas spēlē pie trešās uzvaras čempionātā tika arī pagājušās sezonas sudraba medaļu īpašnieki "Ozolnieki/Monarch", kas izbraukumā ar 6:3 (3:1, 1:1, 2:1) pārspēja Daugavpils "Latgale" komandu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Edgars Lipsbergs, bet "Latgale" rindās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Renārs Zeltiņš.

Jaunās Latvijas atklātā hokeja čempionāta sezonas ievadā deviņus punktus trijās spēlēs iekrājušas JLSS/"Zemgale" un "Ozolnieki/Monarch" komandas, kamēr pie sešiem punktiem divās cīņās tikušas "SMS Credit.lv" un "Juniors" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!