Foto: F64
Puiši pret tik spēcīgu pretinieku ļoti centās, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Austrumu konferences līdervienību Magņitogorskas "Metallurg" pirmdien izteicās Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Foto galerija

Kā ziņots, aizvadītajā mačā "Dinamo" savā laukumā izcīnīja smagu uzvaru ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:1, 0:0).

"Spēle bija ļoti interesanta un galvenais, ka noslēdzās veiksmīgi mums. Puiši pret tik spēcīgu pretinieku ļoti centās un arī taktiskajā ziņā izpildīja ko prasīju," teica Šuplers.

Runājot par komandas jaunieguvumu Mārtiņu Karsumu, kuram šī bija debijas spēle, Šuplers atzina, ka viņš nospēlējis labi.

"Pagaidām pēc garā pārlidojuma vēl ir pagājis pārāk īss laika sprīdis, lai viņš varētu parādīt optimālo sniegumu. Tomēr Karsums spēlējām labi un tā kā no viņa to gaidām - agresīvi, veidojot vārtu gūšanas momentus. Domāju, ka viņa piesaistīšana nāks par labu komandai," uzsvēra Šuplers, kurš viņu ielicis maiņā ar Ģirtu Ankipānu un Jāni Spruktu kā hokejisti pagājušajā gadā arī spēlēja Latvijas izlasē. "Ja viņi šādi spēlē izlasē, tad kāpēc to neizmantot? Mums nav tik daudz laika, lai kaut ko kardināli mainītu maiņās."

"Kopumā bija laba spēle. Mēs to slikti iesākām un nonācām zaudētājos ar 0:2. No tāda rezultāta ir grūti atspēlēties un mums tas arī neizdevās," lakonisks bija Magņitogorskas kluba galvenais treneris Valērijs Belousovs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 59 punktiem 44 spēlēs joprojām ieņem devīto vietu, par četriem punktiem atpaliekot no Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības, kas atrodas astotajā vietā. Savukārt "Metallurg" ar 98 punktiem 48 spēlēs joprojām ir Austrumu konferences līdervienība.

Šajā mājas sērijā Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs vēl vienu spēli, kad trešdien tiksies ar Maskavas "Spartak" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!