Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums, kurš ceturtdien ieradās Rīgā, daloties savās pārdomās par gaidāmo Vankūveras olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru sarunā ar LTV7 atzina, ka nedrīkst par zemu novērtēt mūsu nacionālās valstsvienības gaidāmos pretiniekus.

Oļega Znaroka padotajiem laika posmā no 5. līdz 8. februārim Rīgā būs jācīnās ar Ukrainas, Ungārijas un Itālijas komandām. "Visas šīs izlases var sagādāt pārsteigumus - arī ungāri. Tādēļ katrs mačs būs ļoti svarīgs," sacīja Karsums.

Hokejists arī pauda prieku, ka Bostonas klubs nav licis šķēršļus viņa vēlmei palīdzēt šajā nozīmīgajā turnīrā. "Pēc tam, kad Bostona jau bija devusi atļauju man braukt šurp, vēl bija radušās nelielas domstarpības, taču tagad esmu šeit un mani tas vairs neuztrauc. Ceru, ka atgriežoties AHL, nebūs jāspēlē ceturtajā maiņā," teica Karsums.

Latvijas izlases menedžeris Māris Baldonieks iepriekš informēja, ka 1.februārī Rīgā varētu ierasties arī Jānis Sprukts.

"Patīkami, ka NHL vadība beidzot ir sapratusi, ka nav pasaules naba un ar Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) palīdzību mēs esam panākuši šo divu hokejistu atbrīvošanu," teica Baldonieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!