Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pārliecinošu uzvaru otrdien izcīnīja Ronalds Ķēniņš un viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda, kas ar rezultātu 4:1 savā laukumā pieveica Filadelfijas "Flyers".

Ķēniņš laukumā pavadīja 10:24 minūtes, kuru laikā veica trīs spēka paņēmienus. Metienus pa vārtiem latvietis neizdarīja, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Aleksandres Burovs, bet reizi precīzi bija Aleksandrs Edlers un Radims Vrbata. Vienīgo reizi "Flyers" labā vārtus guva Maikls Rafls.

Tikmēr citā mačā Bufalo "Sabres", spēlējot bez Zemgus Girgensona, ar rezultātu 2:1 izbraukumā pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Bostonas "Bruins".

"Sabres" komandā vārtus guva Rasmuss Ristolainens, bet "Bruins" komandā precīzi meta Luī Ēriksons. Pēcspēles metienu sērijā Bufalo komandai uzvaru nodrošināja Tailers Eniss.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Canucks" ar 84 punktiem 69 spēlēs ir sestajā vietā, kamēr "Sabres" ar 47 punktiem 70 spēlēs ir pēdējā vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!