Foto: Reuters/Scanpix
Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Fils Kessels, Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Korijs Kraufords un Kolambusas "Blue Jackets" uzbrucējs Mets Kalverts nosaukti par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) zvaigznēm.

Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Fils Kessels aizvadītās nedēļas četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja četras piespēles, bet viņa pārstāvētā komanda izcīnīja sešus punktus no astoņiem iespējamiem. Kessels ir rezultatīvākais "Maple Leafs" spēlētājs gūto vārtu (25) un skaitliskajā vairākumā gūto vārtu (10) ziņā, un ir ceturtais rezultatīvākais komandas hokejists.

Otrā nedēļas zvaigzne – Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Korijs Kraufords – palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras trijās spēlēs, no kurām vienā neielaida savos vārtos nevienu ripu, aizvadot savā NHL karjerā ceturto "sauso" spēli.

Mets Kalverts, trešā nedēļas zvaigzne, pagājušonedēļ bija rezultatīvākais NHL spēlētājs ar pieciem gūtiem vārtiem, bet Kolambusas "Blue Jackets" svinēja uzvaru divās no trim spēlēm. Piektdien Kalverts kļuva par otro debitantu kluba vēsturē, kam izdevās gūt "hat-trick". Trīs vārtus 21 gadus vecais hokejists guva pret Fīniksas "Coyotes". Kopš izsaukšanas no Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kalverts Fīniksas komandā aizvadījis 21 spēli, kurā guvis jau 14 punktus (10 vārti plus četras piespēles).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!