Foto: AP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu svētdien sasniedza Losandželosas “Kings” komanda, kas no turnīra izslēdza regulārā čempionāta uzvarētājus Vankūveras “Canucks” vienību.

Sērijas piektajā spēlē “Kings” pagarinājumā uzvarēja ar rezultātu 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0), sērija līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-1.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Breds Ričards un Džerets Stols, kamēr “Canucks” labā vienīgos vārtus guva Henriks Sedīns.

Tikmēr izšķirošā, septītā spēle būs nepieciešama Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā starp Vašingtonas “Capitals” un Bostonas “Bruins”. Svētdien “Bruins” ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Vašingtonas komandu, sērijā izlīdzinot rezultātu 3-3.

Bostonas komandas labā vārtus guva Ričs Peverlijs, Davids Krejči, Endrjū Ferenss un Tailers Seguins, bet “Capitals” vienībā precīzi meta Maiks Grīns, Džeisons Čimera un Aleksandrs Ovečkins.

Atgādinām, ka Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" komanda svētdien pārvarēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfinālu.
Sērijas sestajā mačā "Flyers" ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) savā laukumā pārliecinoši pieveica Pitsburgas "Penguins" hokejistus, kas sērijā ļāva triumfēt ar 4-2.

Tāpat Stelnija kausa izcīņas otrajā kārtā iekļuvusi Sentluisas “Blues”, kas ar 4-1 pārspēja Sanhosē “Sharks” un Nešvilas “Predators”, kas 4-1 uzvarēja Detroitas “Red Wings”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!