Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Spēcīgākais Latvijas sieviešu hokeja klubs "Laima" nākamās sezonas Eiropas čempionu kausa turnīra pirmajā kārtā savās mājās spēkosies ar Dānijas, Norvēģijas un Spānijas klubiem, informē Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF).

"Laima" pirmās kārtas C apakšgrupā tiksies ar Kopenhāgenas "Herlev Hornets" no Dānijas, Oslo "Jordal" no Norvēģijas un Mahadaondas SADH no Spānijas.

Šie mači notiks 17.-19.oktobrī Latvijā.

"Laimas" komandai jau astoto reizi no desmit IIHF ir uzticējusi Eiropas čempionu kausa izcīņas rīkošanu. Precīza C apakšgrupas turnīra norises vieta tiks paziņota jūlija vidū, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Šīs grupas spēcīgākais klubs otrajā kārtā spēkosies ar Zviedrijas komandu "Linkopings", Somijas vienību Espo "Blues" un pirmās kārtas B apakšgrupas spēcīgāko klubu.

Otrās kārtas turnīrs risināsies 5.-7.decembrī.

Savukārt otrā posma grupas divas spēcīgākās komandas kvalificēsies finālturnīram, kas tiks aizvadīts nākamgad no 20. līdz 22.februārim.

Aizvadītās sezonas Eiropas čempionu kausa pirmā kārta risinājās Liepājā, kur "Laima" ierindojās otrajā vietā aiz Kazahstānas komandas Almati "Aisulu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!