Latvijas hokeja izlase turpina gatavošanos pasaules čempionātam. Piektdien Rodovrē paredzēta ceturtā pārbaudes spēle ar Dānijas izlasi, bet līdz tam laikam izlases rīcībā varētu būt jau visi iespējamie kandidāti.
Kā "hockey.lv" intervijā pavēstīja Latvijas Hokeja federācijas izpilddirektors Māris Baldonieks, šobrīd izlase turpina aktīvu sagatavošanās posmu, bet daļa izlases jau ceturtdienas rītā izlidos uz Dānijas pilsētu Rodovri, kur paredzēts aizvadīt pārbaudes spēli ar Dānijas izlasi. Tikmēr līdzi nepaņemtie hokejisti turpinās gatavoties uz vietas Rīgā.

Pirmdien sastāvam pievienojies uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš spēlē Rietumu Hokeja līgas klubā Kelovnas "Rockets", tomēr sezonas izskaņu bija spiests izlaist traumas dēļ. Dārziņš pirmdien aizvadījis pirmos ledus treniņus.

Jau tuvākajās dienās Rīgā vajadzētu ierasties arī abiem Somijas zelta godalgas izcīnījušajiem uzbrucējam Jānim Spruktam un aizsargam Kasparam Astašenko, kas atrodas izlases interešu lokā. Līdz ar to, kā izteicās Māris Baldonnieks, izlases rīcībā jau šobrīd varētu būt visi vēlamie kandidāti.

Traumētie uzbrucēji Herberts Vasiļjevs un Sergejs Čubars atsākuši slidot, bet Aleksandrs Macijevskis joprojām traumas dēļ nav atgriezies ierindā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!