Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas pirmajā hokeja līgā spēlējošā "Prizma/Pārdaugava" otrdien valsts kausa izcīņas pirmās kārtas mačā ar 6:2 (3:1, 3:0, 0:1) savā laukumā pieveica "HASC/Tukums", kas spēlē virslīgā.

Jau pirmo divu trešdaļu laikā mājinieki pamanījās izvirzīties vadībā ar 6 :1, kas ļāva noslēdzošajā periodā vien nosargāt iegūto pārsvaru.

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Dāvis Pūliņš, kamēr trīs rezultatīvas piespēles veica Aigars Pauče.

Abas komandas savā starpā atkārtoti tiksies 7. oktobrī, uzvarētāju noskaidrojot divu spēļu summā.

Arī ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā, bet kausa izcīņas fināls paredzēts 4. februārī "Arēnā Rīga".

Pārējos astotdaļfināla pāros spēkojas "Liepājas juniors" ar "Zemgale/LLU", "Daugavpils/LDz Cargo" ar Valmieras HK/BSS, "Venta 2002" ar "Liepāju" un "Rīga" ar "Ogri".

No līdzdalības Latvijas kausa izcīņā atteikusies pirmās līgas komanda "Tukums/Stiga RM", līdz ar to tās pretiniece "Prizma" jau sasniegusi ceturtdaļfinālu. Pēc reglamenta arī pērnās sezonas Latvijas virslīgas čempionāta finālisti "Mogo" un "Kurbads" kausu izcīņu uzsāks no otrās kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!