Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) starpsezonā klubi aktīvi sākuši rosību, un Toronto "Maple Leafs" aizmainīja uzbrucēju Filu Keselu uz Pitsburgas "Penguins".

27 gadus vecais Kesels Toronto spēlēja kopš 2009. gada. Viņš šajā komandā aizvadīja 668 spēlēs, kur izcēlās ar 520 punktiem. Pagājušajā sezonā viņa kontā 82 spēles, kurās uzbrucējs guva 25 vārtus un izdarīja 36 piespēles.

Viņam spēkā ir septiņu gadu līgums, un sezonā Kesels saņems 6,8 miljonus lielu algu.

"Maple Leafs" kopā ar Keselu aizmainīja Taileru Bigsu un Timu Ēriksonu, bet no "Penguins" ieguva aizsargu Skotu Haringtonu un uzbrucējus Kasperi Kapanenu un Niku Spalingu.

Tikmēr Vašingtonas "Capitals" komandai izdevies panākt vienošanos ar Džastinu Viljamsu, kurš trīs reizes savā karjerā uzvarējis Stenlija kausā.

Ar Viljamsu noslēgts divu gadu līgums, un šajā laikā viņš saņems 6,5 miljonus dolāru.

Pagājušajā sezonā uzbrucējs guva 18 vārtus un izdarīja 23 rezultatīvas piespēles. Stenlija kausu Viljamss 2006.gadā ieguva ar Karolīnas "Hurricanes", bet 2012. un 2014.gadā viņš triumfēja kopā ar Losandželosas "Kings".

Vēl Bostonas "Bruins" noslēdza par piecu gadu līgumu ar uzbrucēju Metu Beleskiju, kurš iepriekš pārstāvēja Anaheimas "Ducks". Katrā no sezonām hokejists saņems ap 3,8 miljonu lielu algu

Beleskijam aizvadītā sezona bija rezultatīvākā viņa karjerā. "Ducks" uzbrucējs guva 22 vārtus un izdarīja desmit piespēles 65 spēlēs regulārajā sezonā, bet Stenlija kausa izcīņā pievienoja astoņus vārtus un vienu piespēli punktus 16 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!