Foto: Reuters/Scanpix
2017./2018. gada sezonā divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēles atkal notiks Eiropā, Zviedrijā, vēsta līgas mājas lapa.

10. un 11. novembrī Stokholmā, "Ericcson Glone" arēnā, divas spēles aizvadīs Otavas "Senators" un Kolorādo "Avalanche".

"Tas gan ir lieliski," šo ziņu komentējis "Avalanche" kapteinis, zviedrs Gabriels Landeskogs. "Kurš to varēja iedomāties, ka piedalīšos divās NHL spēlēs savā dzimtajā pilsētā! Tas ir sirreāli. Stokholma ir lieliska hokeja pilsēta, un es nevaru vien sagaidīt, kad varēšu to izrādīt saviem komandas biedriem un pārējiem kluba pārstāvjiem."

Pirmo reizi kā NHL spēlētājs savā dzimtenē viesosies arī "Senators" kapteinis Ēriks Karlsons, kurš dzimis Landsbrū netālu no Gēteborgas. Kopumā Otavas un Kolorādo klubos spēlē seši zviedri.

"Domāju, šī būs jautra spēle – esmu pārliecināts, ka uz to ieradīsies daudz stokholmiešu, kas atbalstīs "Avalanche", un daudz fanu no Gēteborgas, kas atbalstīs "Senators"," saka Landeskogs.

Biļešu tirdzniecība uz šīm spēlēm sāksies 29. martā.

Šī būs sestā reize, kad NHL klubi regulārā čempionāta spēles aizvada Eiropā. Vecajā kontinentā Ziemeļamerikas klubi līdz šim nospēlējuši 20 mačus. Zviedrijā līdz šim notikušas divas spēles, septītā un astotā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!