Foto: F64

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Islanders" attīstības nometnē, informē komanda.

"Islanders" nometnē piedalīsies 48 hokejisti, kuri mēģinās cīnīties par vietu kluba pirmssezonas treniņnomentē. Izvēlētie hokejisti tiks sadalīti divās komandās, kas 8.jūlijā aizvadīs savstarpējo spēli. Pēc tam notiks treniņi, kur tiks novērtēts katra hokejista individuālais varējums. Indrašis 24 gadu vecumā šajā nometnē būs viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem.

Runas par to, ka "Islanders" savā sistēmā vēlas redzēt Indraši bija ilgāku laiku. Pagaidām nav zināms, ko nākamajā sezonā darīs latviešu uzbrucējs, jo tiesības uz viņu joprojām ir Rīgas "Dinamo" īpašumā, bet hokejisu noskatījusi arī Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Indrašis KHL aizvadījis iepriekšējās četras sezonas Rīgas "Dinamo" sastāvā, 165 mačos izceļoties ar 43 vārtiem un 53 rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +18. Aizvadītajā KHL sezonā Indrašis Rīgas "Dinamo" sastāvā 59 spēlēs guva 16 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles. Pasaules hokeja čempionātā viņš Latvijas izlasē palika bez punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!