Foto: stock.xchng
Zaudējumu pārbaudes spēlē pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunās sezonas pirmdien Somijā piedzīvoja Floridas "Panthers", kas pēcspēles "bullīšos" ar 2:3 piekāpās Tamperes "Tappara".

"Panthers" labā vārtus guva Nātans Hortons un Maiks Dako, bet "Tappara" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Tomijs Peltonens un Jiri Junila. Savukārt vienīgo "bullītiti" pēc spēles realizēja kādreizējais Kolorādo "Avalanche" spēlētājs Ville Nieminens.

Ceturtdien "Panthers" Helsinkos tiksies ar vietējo "Jokerit", bet sestdien Helsinkos aizvadīs NHL regulārā čempionāta pirmo spēli pret Čikāgas "Blackhawks".

Atgādinām, ka sākotnēji "Panthers" vienu no pārbaudes spēlēm bija paredzēts aizvadīt Rīgā. Aprīlī tika ziņots, ka vienošanās jau panākta, taču vēlāk Latvijas puses no ieceres atteicās, jo nespēja segt ar spēles organizēšanu saistītās lielās izmaksas.

Tikmēr vēl vienā NHL pirmssezonas pārbaudes spēlē Eiropā "Blackhawks" Šveices pilsētā Cīrihē ar 9:2 sagrāva "Davos" hokejistus. Pa diviem vārtiem NHL kluba labā guva Radeks Smolaneks un Patriks Keins, bet pa vieniem Īvans Brofijs, Trojs Brūvers, Patriks Šarps, Dankans Kīts un Braians Kempbels. "Davos" labā vārtus guva Daniels Vidings un Peters Gugisbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!