Foto: F64
Latvijas klubs "Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta noslēdzošajā mačā viesos ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā otrdien zaudēja Sanktpēterburgas komandai SKA-1946 no Krievijas.

Spēles pamatlaikā un pagarinājumā vārti netika gūti, "Rīgas" komandas vārtsargam Rihardam Cimermanim tā arī paliekot nepārspētam. Savukārt pēcspēles metienu sērijā divreiz precīzs viesu rindās bija Kārlis Ozoliņš, taču galu galā komanda tajā piedzīvoja zaudējumu ar 2:3.

Abas komandas savā starpā tikās arī pirmdien, kad rīdzinieki cieta smagu zaudējumu ar 1:5.

Kā zināms, aizvadītajā nedēļā rīdzinieki divās cīņās ar Sanktpēterburgas "Serebrjanije ļvi" vienību panākumus dalīja uz pusēm. Pirms tam "Rīgas" spēlētāji savā laukumā divreiz pārspēja Čerepovecas "Almaz" vienību, bet vēl iepriekš "Rīga" aizvadīja divas cīņas pret vienu no turnīra labākajām komandām Jaroslavļas "Loko", izcīnot vienu panākumu.

Šīs sezonas 56 regulārā čempionāta spēlēs "Rīgas" vienība piedzīvoja 18 zaudējumus pamatlaikā. "Rīgas" komandai MHL turnīrā bija arī viena tehniskā uzvara, jo no sacensībām izslēgta Ungārijas vienība Budapeštas "Patriot". Rietumu konferences kopvērtējumā "Rīgas" komanda ar 104 punktiem ierindojās sestajā vietā, bet SKA-1946 ar 90 punktiem ieņēma devīto pozīciju.

Abi klubi jau iepriekš bija garantējuši sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Pēc "Patriot" komandas izslēgšanas MHL regulārajā čempionātā palikušas 39 komandas no septiņām valstīm, kas sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Pēc regulārās sezonas izslēgšanas spēlēm kvalificējušās katras konferences 16 spēcīgākās vienības.

Trīs iepriekšējās sezonās Leonīda Tambijeva vadītā "Rīgas" komanda spēja iekļūt Harlamova kausa izcīņas turnīrā, tomēr allaž jau pirmajā kārtā zaudēja Mitišču "Atlanti" komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!