Foto: F64
Latvijas hokejista Riharda Bukarta pārstāvētā Berlīnes "Eisbaren" komanda trešdien ar uzvaru sāka Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) čempionāta ceturtdaļfināla sēriju.

"Eisbaren" mājās ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) uzvarēja Volfsburgas "Grizzly Adams" vienību, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Bukarts spēlēja Berlīnes kluba ceturtajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitāti neizceļoties.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Luiss Marks Obrī.

Sērijas otrā spēle piektdien notiks Volfsburgā.

Jau vēstīts, ka "Eisbaren" DEL regulāro čempionātu noslēdza otrajā vietā.

Cita latviešu aizsarga Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" Vācijas čempionāta izslēgšanas spēlēs netika, sezonu noslēdzot kopvērtējuma 12. vietā starp 14 vienībām.

Reķis šosezon 46 spēlēs izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -9. Pašlaik 39 gadus vecajam latvietim līgums ar "Panther" ir noslēdzies. Rudenī viņš DEL čempionātā aizvadīja savu 500.spēli.

Iepriekš Reķis "Panther" komandu pārstāvēja no 2003. līdz 2008.gadam, bet nākamās divas sezonas latviešu aizsargs spēlēja arī Volfsburgas "Grizzly Adams" rindās. 2010.gadā viņš pievienojās Rīgas "Dinamo" komandai, kurā pavadīja četras sezonas, bet 2014.gadā latviešu aizsargs atgriezās Augsburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!