Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" uzbrucējs Kails Okposo augstu vērtē latvieša Zemgus Girgensona gatavību treniņnometnē pirms jaunās sezonas.

"Sabres" hokejisti gatavojas gaidāmajam NHL regulārajam čempionātam. Treniņnometnē Girgensons kreisā uzbrucēja pozīcijā, un viņa maiņas biedri ir Okposo un Raiens O'Reilijs.

"Girgensons ir spēlētājs, kurš vienmēr spēlē uz 100 procentiem. Viņš nebaidās iesaistīties divcīņās un cīņās vārtu priekšā, kā arī nesaudzē savu ķermeni, lai palīdzētu komandai uzvarēt. Viņš cīnās par ripu un dara pareizi visas mazās lietas. Es domāju, ka viņš šajā gadā ir atradis pārliecību. Līdz šim viņš bijis ļoti labs, un esmu priecīgs spēlēt ar viņu vienā virknējumā," portālā "buffalonews.com" citēts Okposo.

Jau vēstīts, ka Girgensons pagarināja līgumu ar "Sabres" uz divām sezonām. Vasarā viņš jaunajai sezonai gatavojās ar citiem NHL spēlētājiem Bostonā.

Pirmajās četrās sezonās NHL latviešu uzbrucējs aizvadījis kopumā 277 spēles, kurās guvis 37 vārtus un atdevis 49 rezultatīvas piespēles. Katrā no sezonām viņš piedalījies vidēji 61 spēlē, bet 2016./2017. gada sezonā sasniedza personisko rekordu, izejot laukumā 75 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!