Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs pēc komandas piektā zaudējuma pēc kārtas asi kritizēja savu spēlētāju sniegumu aizsardzībā.

Jau vēstīts, ka "Sabres" otrdien ar rezultātu 4:7 (1:2, 1:3, 2:2) savā laukumā piekāpās Vinipegas "Jets", ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Spēlētāji domā, ka rezultativitātes punkti ir svarīgāki par spēlēšanu aizsardzībā, to var redzēt pēc mūsu rezultātiem. Mums pietrūkst cieņas un neatlaidības spēlēšanai aizsardzībā. Es nerunāju par darbībām aizsardzības zonā. Tas viss sākas jau uzbrukumā. Vajag sajust pozīciju laukumā un steigties atpakaļ. Mēs sēžam un gaidām. Mēs ceram, ka kāds visu izdarīs," portālā "buffalonews.com" citēts Hauslijs.

"Mēs netiekam atpakaļ aizsardzībā, pretinieku aizsargi mums jau ir priekšā un tas noved pie tā, ka aizsardzības zonā esam sliktākās pozīcijās. Ir reizes, kad mums ir jāiztur pretinieku spiediens, bet šoreiz es runāju par prasmi pabeigt uzbrukumu, par samierināšanos, ka nesanāca, un par steigšanos atpakaļ un labi spēlēt aizsardzībā," viņš uzsvēra.

"Sabres" ar 29 punktiem 43 spēlēs joprojām ierindojas pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!