Foto: RIA Novosti/Scanpix
Sestdien Ogrē paredzētais Latvijas hokeja virslīgas mačs starp vietējo klubu "Kurbads" un ''HASC/"Tukums'' komandu atcelts kurzemnieku vienības sastāva problēmu dēļ, tādejādi tukumnieki šā iemesla dēļ nespēlēs otro dueli pēc kārtas.

Kā zināms, ''HASC/Tukums" sastāva problēmu dēļ nepiedalījās arī trešdien paredzētajā Latvijas kausa astotdaļfināla spēlē, kur tai bija jātiekas pret pirmajā līgā spēlējošā "Prizma"/"Pārdaugava".

Tukuma klubs uz maču ieradās vien 13 hokejistu sastāvā, tāpēc tukumniekiem tika piešķirts tehniskais zaudējums.

Mačs starp "Kurbadu" un ''HASC/Tukums" bija paredzēts Vidzemes ledus hallē, bet tā sākums bija iecerēts plkst.15.30.

Līdz ar to sestdien norisināsies tikai viena spēle Latvijas hokeja virslīgā, kad "Inbox.lv" hallē Piņķos plkst.14.45 savā starpā spēlēs čempione "Mogo" un "Rīgas" komanda.

Kā zināms, ''HASC/Tukums" hokejisti šosezon aizvadītajās sešās spēlēs cietuši tikai zaudējumus.

Latvijas virslīgas kopvērtējuma galvgalī atrodas "Mogo", kas septiņās spēlēs guvusi 18 punktus. No tās par punktu atpaliek astoņas spēles aizvadījusī Rīgas "Prizma", bet "Kurbada" rēķinā ir 12 punkti. Pie desmit punktiem tikusi "Zemgale"/LLU, kamēr no tās par punktu atpaliek "Liepāja". Trīs punkti tikmēr ir "Rīgas" komandai, savukārt bez punktiem cīnās ''HASC/Tukums" hokejisti.

Iepriekšējā čempionātā triumfēja "Mogo" hokejisti, finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot "Kurbada" vienību, kurai šosezon ir mazāks budžets nekā iepriekš.

Tikmēr beigusies desmit gadus ilgusī "Prizmas" un hokeja skolas "Rīga" sadarbība, komandām šajā sezonā startējot atsevišķi. Tāpat HASC, kas iepriekšējā sezonā spēlēja Jūrmalā, šo sezonu aizvada Tukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!