Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs intervijā Krievijas laikrakstam "Sport-Ekspress" atzinis, ka incidentā Vecrīgā, kurā komandas vārtsargs Edgars Masaļskis guva potītes lūzumu, visa vaina jāuzņemas pašam spēlētājam.

"Informācija par šo notikumu ir pretrunīga, taču mēs nolēmām Masaļski atstāt kluba sistēmā," teica Sējējs. "Tas notika Vecrīgā, kur uz katras ielas ir izvietotas 3-4 videonovērošanas kameras, bet restorānā, kurā spēlētāji ieturēja vakariņas, kopumā bija 20 kameras."

"Pēc incidenta kriminālpolicija restorānā visu apgrieza kājām gaisā. Tagad, kad notiek izmeklēšana, šie ieraksti nevienam netiek rādīti. Savukārt mums policija izstāstīja, kā viss notika patiesībā, tāpēc kopējo ainu mēs zinām. Neviens Masaļski nepiekāva. No vienas puses, notika nelaimes gadījums, bet, no otras, - vainot notikušajā var tikai viņš pats sevi," piebilda Sējējs.

"Dinamo" komandas ģenerālmenedžeris izteicās, ka visa vaina Masaļskim jāuzņemas uz sevi. "Viņš pārkāpa līguma nosacījumus, tāpēc šobrīd mēs gatavojam dokumentus, lai lauztu ar viņu līgumu. Protams, nelaimē Edgaru nepametīsim. Visas medicīniskās apdrošināšanas atstāsim, lai viņš par velti var ārstēties pie "Dinamo" komandas ārstiem."

"Ar Masaļski esam vienojušies, ka līgumsaistības tiks pārtrauktas līdz brīdim, kamēr viņš atkal varēs normāli trenēties. Tiklīdz hokejists būs pilnībā atveseļojies, mēs viņam piedāvāsim jaunu līgumu. Vispirms otrajā komandā "Rīga 2000", lai atgūst formu, un, kad tā forma būs atgūta, - laipni lūdzam atpakaļ uz "Dinamo" klubu," teica Sējējs.

Jau ziņots, ka naktī uz 18.septembri Masaļskis incidentā Vecrīgā guva labās kājas ārējās potītes lūzumu.

Policisti noskaidrojuši visas personas, kuras bijušas iesaistītas konfliktā ar Masaļski.

Viņi uzsver, ka konflikts ar Masaļski nav bijis saistīts ar viņa profesionālo darbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!