Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas hokeja izlases aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais Dalasas "Stars" ar 4:3 (2:2, 0:1, 1:0, 1:0) svētdienas vakarā kārtējā NHL regulārā čempionāta spēlē pagarinājumā pārspēja Detroitas "Red Wings", vēsta NHL.

Skrastiņš laukumā pavadīja 15 minūtes un divas sekundes. Viņš bija viens no diviem dalasiešu hokejistiem, kura koeficients bija -2. Skrastiņš rezultativitātes punktus neguva un nenopelnīja nevienu soda minūti.

Par spēles varoņiem "Stars" rindās kļuva Brendans Morovs, kurš guva divus vārtus, kā arī Luī Eriksons, kura rēķinā vieni - pagarinājumā gūtie vārti - un divas rezultatīvas piespēles. Viens, precīzs metiens arī Breda Ričardsa rēķinā, bet Džeimijam Bennam divas rezultatīvas piespēles.

"Red Wings" komandā pa vārtiem guva Pāvels Dacjuks, Patriks Īvss un Johans Francens.

Svētdien notika vēl trīs spēles, kurās smagas uzvaras guvaČikāgas "Blackhawks", Vašingtonas "Capitals" un Kolorādo "Avalanche". "Blackhawks"ar 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) uzvarēja Losandželosas "Kings", Vašingtonas "Capitals"ar tādu pašu rezultātu – 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) Otavas "Senators" un Kolorādo "Avalanche"– arī ar 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) - Monreālas "Canadiens" .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!