Latvijas aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais Dalasas "Stars" trešdien Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ar 2:4 (0:1, 2:1, 0:2) piekāpās Kalgari "Flames", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Skrastiņš uz ledus pavadīja 11 minūtes un 11 sekundes, kas bija mazākais laiks starp aizsargiem, neizdarīja nevienu metienu pa vārtiem un viņa lietderības koeficients šai spēlē bija negatīvs, -1.

Pirmie vārtus šai mačā guva Kalgari "Flames", kurus piektajā minūtē vadībā izvirzīja Olli Jokinens, taču otrā perioda beigās rezultāts jau bija neizšķirts – 2:2. Trešajā trešdaļā vēl divus vārtus guva "Flames", "Stars" – nevienus, un Kalgari klubs svinēja uzvaru ar 4:2.

Vārtus "Flames" labā bez Jokinena vēl guva Toms Kostopuloss, Kodijs Saričs un Stīvs Staijoss. "Stars" labā vārtus guva Maiks Ribeiro un Džeiijs Langenbrunners.

Rietumu konferences kopvērtējumā tagad piecām komandām – "Stars", Nešvilas "Predators", Sanhosē "Sharks", Anaheimas "Mighty Ducks" un Kalgari "Flames" - ir pa 68 punktiem un tās dala ceturto līdz astoto vietu. Kārļa Skrastiņa pārstāvētie "Stars", kas sezonas gaitā bija aizkļuvuši līdz trešajai vietai konferencē, pēdējās 10 spēlēs ir piedzīvojuši septiņus zaudējumus un noslīdējuši iz septīto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!