Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NH) regulārā čempionāta spēlē trešdien rezultatīvu piespēli izdarīja latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, tomēr viņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars" ar 3:5 (3:3, 0:1, 0:1) zaudēja Bufalo " Sabres".

Skrastiņš laukumā bija 16:16 minūtes, bloķēja divus pretinieku metienus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Pirmā perioda 18.minūtē pēc Skrastiņa un Maika Modano piespēlēm Džeimijs Benns izvirzīja "Stars" vadībā ar 3:2. Latvijas izlases kapteinim tas bija 12.rezultativitātes punkts NHL šajā sezonā.

Vēl "Stars" labā vārtus guva Tobijs Petersens un Stīvs Ots. "Sabres" labā vārtus guva Tailers Maijerss, Marks Mančari, Džeisons Pominvils, Tomašs Vaneks un Dereks Rojs.

Tikmēr citā mačā pēc vairāku spēļu izlaišanas laukumā devās Raitis Ivanāns, bet viņa pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings" pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Čikāgas "Blackhawks". Latviešu hokejists nospēlēja 3:39 minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Par spēles galveno varoni kļuva "Blackhawks" uzbrucējs Patriks Šarps, kurš guva divus vārtus, arī uzvaru nesošos papildlaika trešajā minūtē. Vēl vienus vārtus Čikāgas komandai guva Kriss Verstēgs, bet "Kings" labā vārtus guva Anže Kopitars un Dastins Brauns.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Kings" ar 83 punktiem 66 spēlēs saglabā piekto vietu, bet "Stars" ar 70 punktiem ieņem desmito vietu, no astotās vietas atpaliekot par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!