Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latviešu uzbrucējs Juris Štāls svētdien iekrāja savu pirmo rezultativitātes punktu Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta spēlēs, palīdzot Karlovi Vari "Energie" komandai, kurā spēlē arī aizsargs Jēkabs Rēdlihs, ar 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) savā laukumā uzvarēt Plzeņas "Škoda".

Štāls ar rezultatīvu piespēli piedalījās komandas pirmajos gūtajos vārtos, kad mača trešajā minūtē rezultāts kļuva 1:0 mājinieku labā. Uzbrucējs pie sava pirmā rezultativitātes punkta tika 13.čempionāta spēlē.

Šajā spēlē Štāls gan laukumā pavadīja vien četras minūtes un 42 sekundes, kas bija otrais mazākais spēles laiks komandā. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Tikmēr Rēdlihs uz ledus pavadīja 20 minūtes un 48 sekundes, veicot vienu metienu pa vārtiem, bloķējot vienu raidījumu un iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pēdējās sešās spēlēs "Energie" komanda guvusi vien divas uzvaras.

Citviet svētdien Liberecas "Bili Tygri" vienības rindās laukumā pirmoreiz kopš 3.oktobra devās uzbrucējs Koba Jass, bet viņa klubs izbraukumā ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) zaudēja "Mountfield" komandai.

Savā desmitajā šīs sezonas spēlē Jass uz ledus pavadīja 13 minūtes un astoņas sekundes, uzvarot divos no pieciem iemetieniem un paliekot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Čempionāta kopvērtējumā "Energie" ar 23 punktiem 16 spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Bili Tygri" ar 19 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā 14 klubu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!