Foto: F64
"Rīgas Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc saspringtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles, kurā viņa trenētā komanda spēja no zaudējuma 0:4 panākt uzvaru ar rezultātu 6:5, atzinis, ka pārtraukumā pateiktie vārdi "nostrādāja'.

"Mēs ļoti slikti šodien aizvadījām pirmo periodu. Pilnībā to izgāzām. Otraja periodā nedaudz mainījām sastāvu, sākam spēlēt ar trīs pieciniekiem. Tas arī palīdzēja un deva rezultātu. Trešajā periodā atgriezāmies pie spēles ar četriem pieciniekiem, taču vārdi, kas bija pateikti pārtraukumā, nostrādāja. Esam izvilkuši šo spēli, nopelnot divus punktus," rīdzinieku trenera teikto citā pretinieku komandas Mitišču "Atlant" mājas lapa.

Tiesa Šuplers nav atklājis, ko tieši viņš teicis spēlētājiem pārtraukumā, kad komanda zaudēja ar graujošu rezultātu.

Savukārt "Atlant" treneris Nikolajs Borščevskis atgādināja, ka "rīdzinieki vienmēr spēlē līdz galam, cīnās par iekļūšanu play-off". Taču, viņaprāt, daži Mitišču komandas spēlētāji to bija aizmirsuši.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo", atspēlējot četru vārtu deficītu, pagarinājumā ar 6:5 pieveica Mitišču "Atlant". Tā ir trešā reize nepilnas nedēļas laikā, kad "Dinamo" uzvar, lai gan spēles laikā zaudēja.

Pagājušajā piektdienā spēlē pret Maskavas "Dinamo" rīdzinieki pēc pirmā perioda zaudēja ar 0:3, bet beigās uzvarēja ar 5:4. Otrdien mačā pret "Severstaļ" rīdzinieki spēles laikā arī zaudēja ar 0:3, bet uzvarēja pēcspēles "bullīšos" ar 4:3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!