Foto: F64
Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers trešdien atzina, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Čehovas "Vitjaz" vienību labi nospēlēja visi Latvijas kluba spēlētāji.

Foto galerija

Jau ziņots, ka aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1), un Rietumu konferences kopvērtējumā līdz viena punkta attālumam pietuvojās septītajā vietā esošajam klubam Maskavas CSKA.

"Prieks, ka arī taktiskajā ziņā visa komanda aizvadīja labu maču," pēc spēles izteicās Šuplers. "Pirmajā trešdaļā izveidojām daudz vārtus gūšanas momentus, taču neveicās ar to realizāciju. Otrajā un trešajā trešdaļā man nācās veikt dažas korekcijas sastāvā, taču arī tādos apstākļos izdevās izcīnīt uzvaru, par ko ir liels prieks."

"Šajā spēlē mums nebija optimāls sastāvs, jo manā rīcībā bija tikai 16 laukuma spēlētāji," pēc spēles pastāstīja "Vitjaz" galvenais treneris Aleksejs Jaruškins. "Lai arī zaudējam, hokejisti izpildīja viņiem pirms mača uzdoto uzdevumu, tāpēc neko vairāk nevaru prasīt. Uzskatu, ka komanda aizvadīja cienīgu maču."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 75 punktiem 51 spēlē ieņem astoto vietu, bet septītajā vietā esošajam Maskavas CSKA klubam ir 76 punkti. Devītajā vietā atrodas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kuras kontā 70 punkti.

Šīs sezonas regulārā čempionāta pēdējās mājas spēļu sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" mērosies spēkiem arī ar "Torpedo" un Maskavas CSKA komandām. Šīs spēles notiks attiecīgi piektdien un svētdien.

Pēc šiem mačiem KHL regulārajā čempionātā paredzēts pārtraukums sakarā ar Vankūveras olimpiskajām spēlēm, bet marta sākumā Rīgas "Dinamo" izbraukumā aizvadīs pēdējās trīs spēles KHL regulārajā čempionātā, tiekoties ar Omskas "Avangard", Astanas "Baris" un Ufas "Salavat Julajev" vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!