Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules hokeja čempionāta spēlē sestdien mājiniece Baltkrievijas izlase pēc neveiksmīgi aizvadīta mača sākuma spēja atgūties un ar 5:2 (1:2, 1:0, 3:0) pieveikt Vāciju.

Tādējādi pasaules čempionāta B grupā, kurā ir arī Latvija, saasinājusies cīņa par ceļazīmēm uz ceturtdaļfinālu. Vietu ceturtdaļfinālā sev jau nodrošinājusi Krievija, bet par atlikušajām trijām ceļazīmēm visticamāk, risināsies cīņa starp Latviju, Baltkrieviju, ASV un Somiju. Latvijai un Baltkrievijai ir pa deviņiem punktiem, bet ASV un Somijai ir pa astoņiem punktiem.

Pēc līdzīgi aizvadīta mača sākuma Vācija iespaidīgi aizvadīja perioda vidu, un četru minūšu laikā Kajs Hospelts un Aleksandrs Barta panāca 2:0. Līdz perioda beigām baltkrievs Andrejs Stepanovs vairākumā samazināja starpību, bet otrajā periodā Aleksejs Ugarovs izlīdzināja rezultātu. Izšķirošo pārsvaru mājiniece Baltkrievija guva trešā perioda sākumā, kad septiņu minūšu laikā panāca 5:2. Divus vārtu šajā brīdī guva Mihails Grabovskis, bet vienus – "baltkrievs" Džefs Plets.

$d_id=82; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2014/hockey2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!