Foto: F64
Baltkrievijas hokeja izlasei pasaules čempionātā, kas maijā sāksies Krievijā, nāksies iztikt bez pazīstamā uzbrucēja Mihaila Grabovska, vēsta Krievijas masu mediji.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs 19. februārī guva traumu, laukumā atgriezās 15. martā, taču atkal savainojās, un kopš tā laika nav spēlējis.

"Sanāca tā, ka dēls pēc pirmās traumas pilnībā neizveseļojās un martā spēlē šo savainojumu tikai pastiprināja. Viņš netrenējas kopā ar komandu, viņam komandas vadība ir devusi savdabīgu atveseļošanās atvaļinājumu – dodas uz speciālām procedūrām, ārstu konsultācijām. Gribētos ticēt, ka medicīna paveiks brīnumu un viņš šajā sezonā vel atgriezīsies klubā, taču diez vai," norādījis sportista tēvs Jurijs Grabovskis.

Savukārt hokejista dalību pasaules čempionātā Grabovskis vecākais izteicās vēl konkrētāk. "Visticamāk, dēls uz Sanktpēterburgu nedosies. Pirmkārt, šobrīd nav zināms, cik ilgi viņam vēl nāksies veseļoties. Otrkārt, klubs viņam var liegt braukt uz Krieviju," piebilst Grabovska tēvs.

NHL Stenlija kausa pirmajā kārtā "Islanders" tiksies ar Floridas "Panthers". Sērijas līdz četrām uzvarām pirmā spēle ieplānota 14. aprīlī.

2016. gada pasaules hokeja čempionātā Baltkrievija spēlēs Sanktpēterburgas apakšgrupā, kurā vēl ir Kanāda, ASV, Somija, Slovākija, Francija, Vācija un Ungārija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!